Misschien heb je jouw eventuele bruiloft al helemaal gepland: van de jurk die je gaat dragen tot de locatie waar het feest plaats zal vinden. Maar heb je al nagedacht over de schoenen die je aan doet naar het altaar?

Nadat we vorige week al de meest populaire trouwjurk van het internetontdekten, hebben we nu ook bijpassend schoeisel voor je gevonden: de ‘Coco Crystal’-pumps van ontwerpster Sophia Webster.

BRITSE MAAK

De blauwe satijnen pumps van de Engelse Webster zijn voorzien van een wel heel bijzondere tekst op de onderkant. Zo staat er op de linkerschoen ‘Wifey’ en op de rechterschoen ‘For lifey.’ Als dat geen subtiele hint is, weten wij het ook niet meer. De schoenen zijn in elk geval razend populair op het internet en zijn telkens binnen luttele seconden uitverkocht.

OUD, NIEUW, GELEEND EN BLAUW

‘Something old, something new, something borrowed, something blue’: Je kent het mantra van aanstaande bruiden vast wel. Deze hakken voldoen in elk geval al aan één van de voorwaarden en wij denken dat de ontwerpster dit dan ook zeker in haar hoofd heeft gehad tijdens het ontwerpen van de bruidsmuiltjes. Blauw staat voor trouw en zuiverheid: waarden die wel van pas komen tijdens het huwelijk.

DOE HET ZELF

Mocht je geen 460 euro overhebben voor de trouwschoenen (áls ze al verkrijgbaar zijn), kan je natuurlijk ook zelf je schoenen opleuken. Men neme een watervaste (blauwe) stift. Hiermee schrijf je een leuk opschrift onder de schoen. De met diamanten bezette naaldhakken kan jij ook zo namaken, met wat sterke lijm en plakdiamanten uit de knutselwinkel. Succes!

 

Smoking kopen

Een smoking voor de bruidengom is een trend die we de laatste tijd steeds vaker zien. En waarom ook niet! Een smoking is namelijk op en top chique! Je bent altijd feestelijk gekleed op je grote dag, daarnaast is het ook weer iets wat je onderscheid van andere. Er zijn immers maar weinig gelegenheden in België waar een tuxedo gedragen wordt. Een smoking is direct herkenbaar aan de zwarte zijden revers en aan de zwarte zijden bies aan de zijkant van de smokingbroek Trouwkostuum outlet


Damesschoenen

Bij Kevin Shoes kan je heel wat bekende merken damesschoenen in heel wat verschillende stijlen kopen. Wij bij Kevin Shoes kiezen de collecties altijd volgens de laatste trends in kwalitatieve materialen. Zo zijn in de zomercollectie onze strikjes-sandalen van Cypres altijd een voltreffer. Deze zijn er steeds in verschillende uitvoeringen zodat u deze op gelijk welke outfit kunt dragen.

 

DJ Trouwfeest reserveren